Jobbintervjuer bekräftelser

Användning av positiva bekräftelser för svar på jobbintervjuer

Vad exakt är bekräftelser för en jobbintervju? Hur används de och, viktigast av allt, varför är de viktiga? Innan vi dyker in i guiden till bekräftelser för jobbintervjuer ska vi först börja med att titta på vad en bekräftelse egentligen är.

Så om du vill få ditt drömjobb kan du använda positiva affirmationer för att öka ditt självförtroende.

Reklam

Vad är en bekräftelse på en jobbintervju?

En bekräftelse är i princip ett positivt budskap eller en positiv tanke som du använder för att bekämpa påträngande eller negativa tankar i ditt dagliga liv. Det kan vara en daglig bekräftelse eller så använder du dem bara vid jobbintervjuer. Tanken är att så fort du hör eller säger en negativ tanke, startar ditt medvetande om och tänker på en annan positiv bekräftelse. Denna pågående reaktion i ditt undermedvetna sinne gör att det tror på bekräftelsen och den blir verklig för ditt undermedvetna jag.

Hur används bekräftelser?

Nu vet vi vad en bekräftelse för en jobbintervju är, men hur används de? Det är en bra fråga. Till att börja med vill du vara så säker som möjligt när du talar med en potentiell arbetsgivare. Det betyder inte att du någonsin ska skryta om dina prestationer, men det betyder att du ska öva dig på att vara så säker som möjligt i alla situationer. Om du inte tränar på att vara självsäker på jobbet kommer du inte att bli anställd, oavsett vad du gör. Om du tränar på att vara självsäker på jobbet kommer du att få ditt drömjobb.

Varför är de viktiga?

När du har hittat några positiva affirmationer för ett jobb kan du öva på att säga dem högt. På så sätt kommer du att internalisera dem och tro på dem. Precis som med allt annat, om du inte tror på något kommer du inte att kunna manifestera det i ditt liv. Kom ihåg att bekräftelser inte är magiska. De är helt enkelt verktyg som du kan använda för att få tillgång till ditt undermedvetna och göra positiva förändringar i ditt liv.

En del människor tycker att det är dumt att ha positiva bekräftelser eller att det visar på bristande intelligens. Ingen av dem är sann. Studier har faktiskt visat att om du är självsäker och vet att du har goda färdigheter kommer dessa positiva bekräftelser att hjälpa dig att få jobbet. Arbetsgivarna föredrar faktiskt sökande som är självsäkra och har koll på saker och ting!

Så om du vill få ditt drömjobb kan du använda positiva affirmationer för att stärka ditt självförtroende. Kom ihåg att du måste tro att du har de egenskaper, färdigheter och förmågor som krävs för jobbet.

Reklam

  • Dela det här inlägget

Relaterad Inlägg