Hur du beskriver dig själv i en jobbintervju

]I dag kan många av de frågor som ställs under intervjuer nästan kokas ner till en enda liten fråga: ”Vem är du?” Dagens arbetsgivare har blivit mycket specifika när det gäller vad de söker hos sina sökande, eftersom de har insett att de måste vara mer selektiva när det gäller vilka de väljer.

När du funderar på hur du ska beskriva dig själv för en anställningsansvarig finns det flera saker att tänka på. Att du är säker på din förmåga betyder inte att du måste skryta. Det betyder bara att du känner igen dina förmågor och är medveten om att de är relevanta för jobbet. När du talar eller skriver till en anställningsansvarig är det viktigt att du är så ärlig som möjligt. Ärlighet är den bästa policyn.

Om du inte vet hur du ska beskriva dig själv, använd en mening för att sammanfatta dina kvalifikationer: ”Jag är en bra säljare.” Detta är ett bra exempel på hur du kan beskriva dig själv för en intervjuare.

Att vara en lagspelare är också en egenskap som du visar under intervjun. Att vara en lagspelare visar att du är villig att sätta andras behov före dina egna. Detta kan hjälpa dig att komma överens med de andra medlemmarna i ditt team och kan hjälpa dig att få ditt drömjobb. Så använd dessa tekniker när du går på anställningsintervju.

Lycka till

  • Dela det här inlägget